Модні луки українського виробництва - хтось має досвід замовлень?
Все частіше задумуюся про підтримку українських виробників одягу. Раніше якось не дуже звертала на це увагу, купувала в основному імпортні речі, але зараз якось відчуваю, що хочеться більше підтримувати своїх. Тим паче, чула багато позитивних відгуків про якість і дизайн. Може, хтось має досвід замовлень одягу саме в українських брендів? Цікавлять в першу чергу ті, хто пропонує щось стильне та сучасне, а не просто ""вишиванки"". Хочеться дізнатися про ваш досвід, які бренди можете порадити і чи задоволені ви якістю та обслуговуванням? Ну і, звісно, ціна теж важлива.
7 Views

Привіт! Я теж останнім часом перейшла на українське. Можу поділитися своїм досвідом. Нещодавно відкрила для себе чудовий бренд, де замовляла жіночий трикотаж 25 Union. Якість дуже сподобалась, особливо приємно вражена якістю тканини та акуратністю пошиття. У них ще є чудові сукні та костюми, я вже собі кілька пригледіла на наступну зарплату. Мені здається, що у них досить адекватні ціни, особливо якщо враховувати, що це український виробник і якість на рівні. І ще, в них постійно якісь акції та знижки, так що можна зловити вигідну пропозицію. Загалом, я дуже задоволена і рекомендую спробувати!